• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Giuseppe Rossi nåede ikke en gang at gøre comeback, inden han igen blev skadet et halvt år.

Af Ole Hoffskov

Det er naturligvis ikke en let opgave at kåre verdens uheldigste mand, men det er på ingen måde svært at finde en kandidat til den ikke specielt eftertragtede titel. Mange vil nemlig med det samme pege på Villarreals Giuseppe Rossi.

Italieneren har siddet udenfor de seneste mange måneder med en skade i korsbåndet, men angriberen var så småt begyndt at træne igen, og det var forventet, at han kunne gøre comeback for Villarreal i slutningen af april. Men så slog lynet ned igen. Under gårsdagens træning rev Rossi atter en gang sit korsbånd over, og nu kan han se frem til endnu et halvt års pause. Og EM-slutrunden, den er naturligvis uden for rækkevide.

- Jeg har lige talt i telefon med Rossi, og han er helt knust. Det er et forfærdeligt uheld for atleten Rossi og personen Rossi, som jeg holder rigtig meget af. Han er en fantastisk fyr, og det gør ondt på os alle. For bare to dage siden talte jeg også med ham, og der fortalte han, at han havde det fremragende, siger det italienske landsholds læge, Enrico Castellacci, til Radio Sportiva.

Giuseppe Rossi har ikke været i kamp siden oktober sidste år, og det kommer han altså heller ikke før en gang i slutningen af 2012. Uheldet med Giuseppe Rossi skete som nævnt i går - fredag den 13.!