• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Victor Risager

Kjær fik fuld tid i Sevilla-nederlag

Kjær og co. kunne ikke følge op på deres imponerende midtugepræstation, da de i søndagens tidlige La Liga-kamp tabte 2-0 til Leganes.

Af Victor Risager

Sevilla skulle følge op på den imponerende Champions League-præstation fra midtugen, hvor de sendte Manchester United ud, på udebane mod Leganes. Cheftræner Vincenzo Montella havde til lejligheden givet genvalg til danske Simon Kjær i forsvaret, mens to-måls-skytten Wissam Ben Yedder fik lov til at starte inde i stedet for Luis Muriel.

Men som det ofte har været tilfældet for Sevilla i denne sæson, kunne gæsterne ikke leve op til midtugens præstation.

Efter en første halvleg, hvor ingen af holdene havde været specielt farlige, var det hjemmeholdet, der bragte sig i front i halvlegens slutminutter. Forsvarsspilleren Unai Bustinza stod fuldstændig umarkeret bagerst i feltet, og han kunne frit heade bolden over Sergio Rico i Sevilla-målet til 1-0.

Fra anden halvlegs start kom gæsterne bedre med, men skarpheden og kreativiteten manglede, og så var det i stedet Leganes, der kunne lukke kampen efter knap 70 minutter. Her var det Javier Eraso, der flugtede et fladt indlæg i nettet til 2-0.

Kort inden slutfløjtet blev det ikke lettere for Sevilla, da Pablo Sarabia fik sit andet gule kort og blev sendt i bad. Alligevel kunne de begynde at håbe, da Miguel Layun sparkede reducerede for Sevilla i overtiden. Der kom dog ikke flere scoringer, og kampen sluttede med et 2-1-nederlag til Sevilla. 

Med nederlaget ligger Sevilla stadig på femtepladsen i den spanske liga, men kan miste den til både Villareal og Girona, der er henholdsvis ét og to point efter og har spillet en kamp færre. Leganes rykker op på 12.-pladsen.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus