• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Oliver Okstrøm

Luis Suarez blev helten for Barcelona i vild slutspurt

Luis Suarez blev helten for Barcelona i vild slutspurt
Foto: Getty Images

Det så sort ud for Barcelona, men i slutningen af kampen fandt catalanerne den rette mentalitet frem og vendte 1-2 til 3-2.

Af Oliver Okstrøm

FC Barcelona var på en svær opgave på udebane mod Rayo Vallecano, hvor de endnu engang var uden Lionel Messi. Det var dog noget, som de klarede lige med nød og næppe, da de længe var bagud i den sidste del af kampen.

Kampen endte med en 3-2-sejr til FC Barcelona, som man tilsyneladende aldrig skal afskrive, selvom det hele ser meget sort ud.

Dog var det Barcelona, der kom foran med 1-0 i kampen, da Luis Suarez bragte dem foran efter 11 minutter af kampen. Efter 32 minutter sørgede Pozo for, at der blev udlignet til 1-1, og i anden halvleg var det Alvaro Garcia, der sendte Rayo med det karakteristiske røde 'bånd' på trøjen foran.

På det tidspunkt var der over en halv time tilbage af den ordinære spilletid, og stillingen stod da også 2-1 til Rayo helt indtil, der manglede tre minutter af den ordinære spilletid. Der dukkede indskiftede Ousmane Dembele op med en udligning til 2-2.

Tre minutter senere var det Luis Suarez, der stak hovedet frem igen, og i den ordinære spilletids sidste minut sørgede han for, at det blev 3-2 til Barcelona, som altså endte med at blive kampens endelige resultat.

Sejren betyder, at Barcelona er på førstepladsen i La Liga med fire point ned til Atletico Madrid.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AaB - Esbjerg fB

To målfattige mandskaber mødes i Aalborg søndag eftermiddag, så det ligner alt andet end en målfest. Men alligevel kan det godt blive en intens og spændende match.