• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Mikkel Sloth

Modrić efter nyt nederlag: Vi mangler koncentration

Foto: David Ramos/Getty Images

Real Madrid løb søndag aften en i endnu et nederlag, og ifølge midtbanestjernen Luka Modrić er det på tide at kigge indad for at finde en løsning

Af Mikkel Sloth

Real Madrid rendte i går ind i endnu et nederlag i den spanske La Liga, da de skuffende tabte med 2-0 på hjemmebane mod Real Sociedad. Senest fik de kun 2-2 mod Villareal, og der var derfor anden kamp i træk, at de gik fra banen uden sejr. Klubben fortsætter dermed en indtil videre forfærdelig sæson, der placerer dem på en, for Real Madrid, uacceptabel femteplads i tabellen.

Nederlaget til Real Sociedad var det sæsonens stjette til Real Madrid, og ifølge holdets kreative midtbanemotor Luka Modrić, var det en gentagelse af problemerne fra tidligere i sæsonen. Han fortalte ifølge AS efter kampen, at holdet mangler blandt andet koncentration, og at de samtidig blev ramt af Lucas Vázquez' udvisning efter en times spil. 

- Det er et rigtig tungt nederlag. Vi startede dårligt ligesom mod Villareal, men vi skabte meget. Vores problem er mangel på mål og mangel på koncentration. Indtil udvisningen skabte vi mange chancer, men bolden ville ikke ind. Vi er nødt til at gøre det bedre.

Løsningen er derfor ikke at sende skylden videre til omgivelserne i form af hverken dommere, VAR eller modstanderne. I stedet er de nødt til at kigge indad, hvis kongeklubben skal på ret køl igen, mener Modrić.

- Jeg tror, at vi er nødt til at være selvkritiske. Vi skal være ærlige og sige det, som det er. Vi kan ikke sige, at vi gjorde det godt og manglede held. Bolden går ikke ind, og vi er nødt til at se på hvorfor. Der er flere grunde til, at vi spiller dårligt, og vi er nødt til at finde dem. Vi er alle nødt til at tage mere ansvar.

Real Madrids dårlige sæson har gjort, at de har hele ti point op til ærkerivalen FC Barcelona, der topper tabellen. Derfor må de satse på andre turneringer, hvis det skal blive til sølvtøj i denne sæson. En af mulighederne er Copa del Rey, hvor de på onsdag skal møde Leganés i den første af to 1/8-finaler.

En anden mulighed er Champions League, som Real Madrid har vundet de seneste tre år. Her er man også nået til 1/8-finalerne, hvor Los Blancos over to kampe skal møde danskerklubben Ajax Amsterdam.

Superliga

LIVE: Chancerig kamp i Esbjerg

Esbjerg fB kæmper for livet i ligaen, og AaB skal forsøge at tage et stort skridt mod top-6. Følg den spændende kamp ...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.