• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Oliver Okstrøm

Paris Saint Germain vil forstærke defensiven: Kigger på Barcelona-spiller

Foto: Getty Images

Barcelonas Samuel Umtiti rykker muligvis hjem til Frankrig i den kommende sæson.

Af Oliver Okstrøm

I FC Barcelona har man i det seneste år solgt godt med spillere, og det lader ikke til, at de er færdige endnu. Nu ser det også ud til, at man vil af med den franske midterforsvarer Samuel Umtiti.

Det skriver den Barcelona-baserede sportsavis Mundo Deportivo.

Her bliver der peget på, at de franske mestre fra Paris Saint Germain håber på at kunne lande en aftale med Umtiti. Det menes desuden, at han ikke er den eneste Barcelona-spiller, som PSG vil have fat i, men de prioriterer ham i forhold til Philippe Coutinho og Ousmane Dembele.

I den seneste sæson var Umtiti skadet i samlet fem måneder. Det betød, at Clement Lenglet overtog pladsen i midterforsvaret ved siden af Gerard Pique, og da Umtiti blev klar igen lykkedes det ikke at få pladsen tilbage.

Når PSG er ude efter den stærke forsvarsspiller, så hænger det ifølge føromtalte avis sandsynligvis sammen med, at det ikke lykkedes for dem at hente Ajax-anføreren Matthijs de Ligt til klubbben. I stedet ser han ud til at være på vej til Juventus.

Barcelona har denne sommer solgt for over 600 millioner kroner, hvor man blandt andet har sagt farvel til Jasper Cillessen og André Gomes.

Superliga

Mere Superliga

Fokus