Mauricio Pochettino fortæller, at han var meget tæt på at blive holdkammerater med Lionel Messi i Espanyol i sæsonen 2004/2005.

Lionel Messi er nærmest indbegrebet af FC Barcelona. Argentineren har været at finde i Blaugrana siden år 2000 og kom på førsteholdet i 2004. Siden da er det blevet til svimlende 506 kampe og 432 mål i den catalanske storklub. 

Tottenham-manager Mauricio Pocchetino blev af Sky Sports spurgt ind til, hvor tæt Dele Alli var på at skifte til Liverpool for et år siden. Det fik Spurs-manageren til at svare på en noget alternativ måde: 

- Ved du, hvor mange spillere der er tæt på at skrive under med rigtig mange klubber? Med Dele Alli er det umuligt at tale om det (muligt Liverpool-skifte red.), fordi måske var der visse klubber, der gerne ville skrive under med ham. Men nu er han her. 

- Vi var i Espanyol tæt på at hente Lionel Messi, men det var sandt. En centimeter væk. Utroligt, men sandt - måske var Dele Alli-rygtet ikke korrekt, men det her med Messi er sandt. Messi var 17 år (i 2004/2005-sæsonen), spillede på U18-holdet og var meget tæt på at skrive under med Espanyol. Det var tæt på, men det skete aldrig. I fodbold er der altid snak om "hvis, hvis, hvis", men deth handler om virkeligheden - ikke om, hvad der kunne være sket. 

Det er ikke første gang, man hører sådanne historier. Tager vi et dansk perspektiv, kan Lewandowski til OB og Luka Modric til Brøndby nævnes. Begge storspillere var tæt på at komme til de to danske klubber, men ingen af klubberne ville have de to spillere, der i dag må betragtes som nogle af verdens bedste fodboldspillere på deres respektive positioner.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?