• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Simon Møbjerg Sørensen

Sami Khedira på vej væk fra Real Madrid

Sami Khedira på vej væk fra Real Madrid
Illustration

Træner Carlo Ancelotti har godt nok slået fast, at tyskeren ikke skal nogen steder, men han har heller ikke ønsket at forlænge, så det ventes, at han er solgt inden transferdeadline.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Sami Khedira vil blive solgt inden transferdeadline mandag den 1. september. Det beretter spanske Marca, der dermed går imod de ord, træner Carlo Ancelotti udtalte i sidste uge, hvor han forklarede, at Khedira ikke skal nogen vegne.

Den spanske avis mener at vide, at Sami Khedira har afvist ethvert tilbud om kontraktforlængelse ved at bede om mere i lønningsposen, og nu har Real Madrid angiveligt lukket forhandlingerne med den tyske midtbanemand, der har kontraktudløb i sommeren 2015, hvorfor det er nu, hvis de skal score en god transfersum på ham.

Sami Khedira var overraskende ikke med, da Real Madrid tirsdag spillede Super Cup mod Sevilla, og det betragtes som et tegn på, at han er på vej ud på trods af, at Real forklarede Khediras fravær med en mindre skade.

De engelske klubber Arsenal og Chelsea bliver set som mulige aftagere af Khedira. Arsenal-manager Arsene Wenger har længe sværmet om den tyske verdensmester, mens Khediras tidligere træner i Real Madrid José Mourinho som bekendt er manager i Chelsea og en stor beundrer af tyskeren.

Sami Khedira kom til Real Madrid fra VfB Stuttgart i 2010.

Superliga

Mere Superliga

Fokus