Selvmål satte Atletico Madrid i gang

Atletico Madrid hentede endnu en sejr i La Liga tirsdag aften, da Real Sociedad blev slået 3-0.

Atletico Madrid vandt lørdag en vigtig sejr på udebane over Real Madrid, og tirsdag skulle den så følges op hjemme på eget græs mod Real Sociedad, og missionen lykkedes for Diego Simeones mænd. Hovedstadsklubben vandt en komfortabel 3-0-sejr.

Der var kun spillet otte minutter, da det begyndte at gå den forkerte vej for Real Sociedad. Hjemmeholdet tog således føringen takket været et selvmål af Diego Reyes. 1-0 var også stillingen ved pausen, men anden halvleg var kun få sekunder gammel, da Saul Niguez fordoblede til 2-0. Antonie Griezmann lukkede og slukkede med et mål på straffespark til 3-0 efter en time.

Sejren betyder, at Atletico Madrid er fem point efter duksene fra Barcelona, der møder Rayo Vallecano på torsdag.