Sevilla og Kjær taber til bundhold

Alaves overraskede på hjemmebane, hvor de vandt 1-0 mod Sevilla, der tabte vigtige point i den spanske topstrid.

Simon Kjær var med fra start, da Sevilla søndag aften tabte 1-0 på udebane mod bundholdet Alaves, der inden dagens kamp lå under nedrykningsstregen.

Sevilla lå inden dagens kamp på en sjetteplads og havde mulighed for at komme op på siden af Real Madrid, der lørdag tabte til Villaereal på Benabeu.

Udeholdet var klart mest på bolden, men det var hjemmeholdet, der kom frem til de to største muligheder i første halvleg.

Især den svenske angriber, John Guidetti, der netop er kommet til på en lejeaftale fra Celta Vigo, havde en stor chance for at bringe Alaves i front.

Efter pausen kom det forløsende mål fra Alaves, da Munir El Haddadi sendte et indlæg ind i feltet, som Manu Garcia flot headede ind til kampens resultat 1-0.

Sevilla kom længere frem på banen efter målet, og havde en række muligheder for at få point med, men selv om Alaves' Ruben Duarte fik rødt kort, så lykkedes det ikke for Kjær og kompagni at score.

Sejren sender Alaves over nedrykningsstregen og op på en 17. plads, mens Sevilla beholder sin sjetteplads i La Liga.