Sisto-scoring var ikke nok: Celta Vigo tabte bundkamp

Pione Sisto kom på måltavlen for Celta Vigo i udekampen mod Valladolid, men danskerklubben smed en tidlig føring.

Søndag middag blev der fløjtet op til bundbrag i den bedste spanske liga, hvor Valladolid tog imod Celta Vigo, der havde Pione Sisto med i startopstillingen, mens både Mathias Jensen og Andrew Hjulsager varmede bænken.

Efter 16 minutter spil kom Pione Sisto i fokus, da han hamrede en bold i netmaskerne fra kanten af feltet, efter en Valladolid-spiller havde smidt bolden væk lige uden for feltet.

Føringen til Celta Vigo fik dog ikke Valladolid-spillerne til at ryste i bukserne, og hjemmeholdet pressede på for at få udlignet, og de sendte en række afslutninger afsted mod Celta Vigos mål.

11 minutter efter pausen lykkedes det for hjemmeholdet at score, idet bolden havnede for fødderne af Oscar Plano tæt under mål, og her kunne den spanske angriber uden problemer udligne til 1-1.

Med godt 20 minutter tilbage af opgøret fik Valladolid spillet sig igennem Celta Vigo, og fra højre side af straffesparksfeltet sparkede Keko fladt bolden ind i det fjerneste hjørne.

Celta Vigo formåede ikke at svare tilbage på den scoring, og tre minutter før tid blev hollandske Wesley Hoedt sendt i bad, da han fik sit andet gule kort.

Nederlaget til Celta Vigo betyder, at klubben fortsat kun er ét point over nedrykningsstregen, men derimod er Valladolid nu nummer 12 i La Liga.