2016-03-25 20:40
Foto: Polfoto/Manu Fernandez

Den tyske shot-stopper vil spille mere, og vil snakke med klubben, hvis det ikke sker.

Den tyske landsholdsspiller Marc-André ter Stegen bruges hovedsageligt i Copa del Rey samt i Champions League af Luis Enrique, som i ligaen bruger Claudio Bravo. 

I løbet af januarvinduet blev Ter Stegen ligeledes sat i forbindelse med et skifte til Liverpool, men udtalte tidligere på måneden, at han ikke havde travlt med at tage en beslutning omkring hans fremtid. 

Men 23-årige har nu stærkt indikeret, at han kan overveje at forlade Camp Nou, hvis den nuværende rotationspolitik ikke ændrer sig. 

- Jeg vil tage det næste skridt og spille mere. Så situationen er sådan: hvis intet ændrer sig, så skal vi tale sammen. I fodboldverdenen går det nogle gange hurtigt. I slutningen af sæsonen vil jeg have spillet 25 kampe. Det er ikke så lidt, men når jeg vender tilbage fra landsholdet, så vender jeg formentlig tilbage til bænken i La Liga til Clasico-kampen mod Real Madrid(d. 2. april, red), udtaler Ter Stegen til TZ. 

- Når alt kommer til alt, så er disse 25 kampe per sæson ikke nok for mig. Beslutningen tages af træneren. Jeg håber, at kvaliteten, jeg på det seneste har vist, belønnes, slutter han. 

Ter Stegen, der lige nu er på landsholdstjeneste med Tyskland, skiftede til Camp Nou fra Borussia Mönchengladbach i 2014. 

SENESTE NYT...
OP | NED