Wass og Celta slog Valencia: Se danskerscoringen

Daniel Wass var på pletten for Celta Vigo, da de i går på udebane slog Valencia med 4-1 i Copa del Rey.

Ottendedelsfinalerne i den spanske pokalturnering, Copa del Rey, bød i går på et opgør mellem to La Liga-klubber. Mestalla lagde græs til hjemmeholdet Valencia og gæsterne fra Celta Vigo, men banen gjorde intet til fordel for byens hold, der tabte 4-1. Wass scorede til 3-0.

Allerede efter tre minutter måtte Valencia-keeperen have bolden ud af netmaskerne, fordi Iago Aspas havde omsat et straffespark. Allerede ti minutter senere scorede Javier Jimenez selvmål, før det fire minutter senere blev til en ren mareridtsstart for Valencia.

En hurtig omstilling endte med et indlæg fra Theo Bongonda, som Daniel Wass halvt gled, halvt skød i kassen. Se scoringen øverst i artiklen.

De resterende 70 minutter plus det løse bød på en Valencia-reducering, da Dani Parejo scorede på et straffespark, før indskiftede John Guidetti satte sidste søm i kisten.

Den danske målscorer blev afløst af en anden dansker efter 84 minutter. Pione Sisto kom på banen i stedet for Daniel Wass.

Opgøret var det første af to, men allerede har Celta Vigo så gode kort på hånden, at Valencia skal hive det helt store mirakel frem, hvis de skal gå videre til kvartfinalerne.