• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Mikkel Sloth

(Opdat.) Fredagens rygtebørs: Udskældt AC Milan-flop på vej til Fulham

(Opdat.) Fredagens rygtebørs: Udskældt AC Milan-flop på vej til Fulham
Foto: Alex Livesey/Getty Images

Af Mikkel Sloth

Tiemoue Bakayoko fra Chelsea til Fulham
Note: Den 24-årige franskmand er udlejet til AC Milan i denne sæson, men har fået kritik af sin træner og siddet på bænken det meste af tiden.
Sandsynlighed: Middel
Kilde:Calciomercato

Callum Wilson fra Bournemouth til Chelsea
Note: Endnu engang vil Chelsea bruge et vintertransfervindue på at hente backup til angrebet. Denne gang er det Bournemouths Callum Wilson, de har i kikkerten. Den 26-årige angriber har gjort det godt for den sydengelske klub, og er blevet belønnet med sin første udtagelse til det engelske landshold.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun

Xherdan Shaqiri fra Liverpool til Galatasaray
Note:
Xherdan Shaqiri har fået en mere end godkendt start på sin tid i Liverpool, hvor han har bidraget med både mål og assist. Men han er ikke fast mand i startopstillingen, og det er den 27-årige schweizer ikke tilfreds med. Derfor kan han være på vej væk fra klubben efter kun en halv sæson, og her står den tyrkiske storklub Galatasaray klar med åbne arme.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Transfer Market Web

Samir Nasri til West Ham eller Everton
Note:
Samir Nari har haft en omtumlet karriere, der blandt andet har budt på storklubberne Arsenal og Manchester City. Seneste spillede han for tyrkiske Antalyaspor, men han fik i januar ophævet sin kontrakt, og afsoner i øjeblikket en dopingkarantæne. Men når karantænen er slut, kan han måske øjne en retur til Premier League, hvor både West Ham og Everton er klar til at give den nu 31-årige franske offensivspiller en chance til.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mirror

Fernando Llorente fra Tottenham til Athletic Bilbao
Note:
CV’et tæller store klubber som eksempelvis Juventus og hans nuværende klub Tottenham. Men den spanske angribers mest succesfulde tid var uden tvivl i Athletic Bilbao, der nu står klar til at hente den 33-årige angriber hjem igen. I Tottenham får han nemlig ikke meget spilletid, da han er en klar nr. 2 i angrebshierakiet efter stjernen Harry Kane.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: The Independent

Alberto Moreno fra Liverpool til Sevilla
Note:
Alberto Morenos tid i Liverpool har været med både opture og nedture, og han har aldrig formået at sætte sig helt på pladsen som venstre back. Han kom til klubben fra spanske Sevilla tilbage i 2014, og nu vil Simon Kjærs klub gerne hente ham tilbage til klubben, hvor han startede karrieren. 26-årige Moreno har kontraktudløb efter denne sæson, og kan derfor hentes ganske gratis til sommer.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: ESPN

Mehdig Benatia fra Juventus til Arsenal
Note:
I Arsenal leder træner Unai Emery efter forstærkning til forsvaret, og han har derfor rette blikket mod Juventus. Her får 31-årige Mehdi Benatia småt med spilletid, og den marokkanske forsvarspiller burde derfor være mulig at lokke fra den italienske storklub. Men også Manchester United har set sig lune på Benatia, der har en fortid hos tyske Bayern Múnchen og var med sit land til VM tidligere på året.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Tuttomercato

Superliga

Mere Superliga

Fokus