• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Mikkel Sloth

Mandagens rygtebørs: Bayern snupper City-stjerne

Du får som altid den bedste start på ugen med de varmeste rygter fra Europas største ligaer

Af Mikkel Sloth

Bernardo Silva fra Manchester City til Real Madrid
Note:
Til sommer har Real Madrid store planer for transfervinduet, og er allerede ved at udarbejde listen over ønskede spillere. På den liste står Manchester Citys portugisiske midtbanestjerne, der er vurderet til at koste næsten 600 millioner kroner.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Mirror

Andy Carroll fra West Ham til Tottenham
Note:
Seneste bud på Harry Kanes kortsigtede afløser er West Hams Andy Carroll. Carroll har også været plaget af skader gennem store dele af karrieren, men er en notorisk målscorer, når han er skadesfri. Det håber Tottenham på, han kan holde sig indtil Harry Kane bliver klar.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Sun

Emerson Palmieri fra Chelsea til Juventus
Note:
Hvis Gonzalo Higuains skifte til Chelsea som forventet går igennem, vil Juventus gerne have en spiller den anden vej. Her har italienerne udset sig Emerson Palmieri, som ikke har fået mange kampe for the Blues siden sit skifte fra Roma for cirka et år siden:
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Star

Adrien Silva fra Leicester til Bordeaux
Note:
Det var en større kamp for Adrien Silva og Leicester, at få portugiserens skifte fra Sporting igennem forrige år, hvor en misset deadline betød et halvt år uden kampe. Men kampe er det faktisk ikke blevet til mange af, siden han endelig kunne trække den blå trøje over hovedet. Derfor er han nu på vej væk, og franske Bordeaux ligner midtbanespillerens kommende klub.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Daily Mail

Gelson Martins fra Atletico Madrid til Arsenal eller Monaco
Note:
Selvom det kun er et halvt år siden, at Gelson Martins skiftede fra Sporting i hjemlandet Portugal til den spanske storklub Atletico Madrid, kan kantspilleren allerede være på vej væk. Både engelske Arsenal og franske Monaco har fået øje på den lille kantspiller, og en lejeaftalt kan være en mulighed.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mirror

Rabbi Matondo fra Manchester City til Bayern München
Note:
Bayern prøver at få Callum Hudson-Odoi, og nu vil de snuppe endnu et talent fra Premier League. Denne gang drejer det sig om Manchester Citys Rabbi Matondo.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sun

Duvan Zapata fra Atalanta til West Ham
Note:
Zapata bomber på stribe i øjeblikket, og det har West Ham får øjnene op for. Premier League-klubben har dog fået et bud afvist af Atalanta.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Calciomercato

Roberto Gagliardini fra Inter til Fiorentina
Note:
Fiorentina har kontaktet Inter om et muligt skifte for Gagliardini. I starten vil det være på en lejeaftale, men den vil måske indeholde en købsklausul.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Corriere dello Sport

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.