• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Mikkel Sloth

Torsdagens rygtebørs (opdat.): Real Madrid vil af med Bale

Foto: Getty Images

Så er det endnu engang tid til en omgang brandvarme rygter fra de store europæiske ligaer

Af Mikkel Sloth

Gareth Bale fra Real Madrid til Chelsea eller Tottenham
Note
: Real Madrid er klar til at sige farvel til Gareth Bale efter seks år. De skulle være villige til at tilbyde ham til Chelsea eller Tottenham for at få fingrene i enten Eden Hazard eller Christian Eriksen.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Marca

Laurent Blanc til Chelsea
Note
: Hvis Chelsea ender med at sige farvel til Maurizio Sarri, kan de erstatte ham med den tidligere PSG-træner Laurent Blanc.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: London Evening Standard

Læs også: Leicester-manager forsikrer: Schmeichel er glad her

Houssem Aouar fra Lyon til FC Barcelona
Note
: 20-årige Houssem Aouar imponerer i Lyon, og nu vil FC Barcelona efter sigende forsøge at sikre midtbanespillerens underskrift.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sun

Patrick Vieira fra Nice til Lyon
Note
: Arsenal-legenden Patrick Vieira har imponeret som Nice-træner i denne sæson, og det har Lyon fået øjnene op for. De vil muligvis hente ham ind som erstatning for Bruno Genesio.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sun

Mauro Icardi fra Inter til Real Madrid, Chelsea, Juventus eller Napoli
Note:
Der hersker kaos i Inter, hvor der er kæmpe drama omkring holdets største stjerne, Mauro Icardi. Argentineren har mistet anførerbindet, og der er ikke skrevet under på en ny kontrakt. Det er ikke gået under radaren i rundt omkring i fodboldeuropa, hvor både Real Madrid, Chelsea, Juventus og Napoli alle holder øje med situationen for den 26-årige angriber.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sport Mediaset

Callum Hudson-Odoi fra Chelsea til Paris Saint-Germain
Note:
Callum Hudson-Odoi var et varmt navn i vinterens transfervindue, hvor tyske Bayern München var meget opsat på at hente den unge englænder, hvilket fik Hudson-Odoi til at aflevereen transferanmodning. Det blev dog ikke til noget salg, og siden er den 18-årige angriber frosset ud af Chelsea-træner Sarri. Det har gjort Hudson-Odoi, og han er nu endnu mere opsat på at skifte væk fra London-klubben, og nu er den franske storklub Paris Saint-Germain også meldt sin interesse.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: The Sun

Nicolas Pépé fra Lille til Arsenal
Note:
Den ivorianske angriber er i gang med en flot sæson i Ligue 1, og det har fået større klubber op på mærkerne. Deriblandt Arsenal, der gerne vil 23-årige Pépé til sommer. Men Lille har sat et kæmpe prisskilt på den målfarlige offensivspiller, der vil koste interesserede klubber hele 60 millioner pund at købe fri af den franske klub.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Goal

Éder Militão fra FC Porto til Real Madrid
Note:
Flere af de største europæiske klubber har et godt øje til FC Portos Éder Militão, hvor særligt Juventus og Real Madrid går med kraftige overvejelser om at sende et bud afsted. Sidstnævnte ser ud til at føre kampen i øjeblikket, men skal forvente at betale hele 50 millioner euro for den 21-årige brasilianske forsvarsspiller.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercato

Superliga

Mere Superliga

Fokus