• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Michael Ehrhorn

Torsdagens rygtebørs: Manchester United vil hente engelsk wonderkid

Foto: Getty Images

Vi har opdateret rygtebørsen på en intens torsdag på transfermarkedet, hvor tingene virkelig begynder at spidse til.

Af Michael Ehrhorn

Jadon Sancho fra Borussia Dortmund til Manchester United
Note:
Manager Ole Gunnar Solskjær har udset sig fremtidens stjerne i Manchester United, og han er englænder - men spiller i Tyskland. 19-årige Jadon Sancho har for alvor skudt sig ind på den internationale scene, og Solskjær gør klar til at foretage storkøbet næste sommer.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: London Evening Standard

Tiémoué Bakayoko fra Chelsea til AS Monaco
Note:
Der lader absolut ikke til at være en fremtid for Tiémoué Bakayoko, og Chelsea er derfor klar til at slippe ham. Nu er den franske midtbanespiller angiveligt blevet enige med AS Monaco om en lejeaftale for indeværende sæson, som skal sigt skal munde ud i et permanent skifte, som vil sende cirka 260 millioner til Chelsea.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: RMC Sport via The Sun

Timo Werner fra RB Leipzig til Liverpool
Note:
Han har fornyligt forlænget sin kontrakt med RB Leipzig, men Timo Werner vil alligevel ikke afvise at prøve lykken i udlandet. Liverpool har været meldt meget interesseret i den tyske angriber.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mirror

Keylor Navas og Alphonse Areola i byttehandel
Note: En stor byttehandel kan være på vej mellem Real Madrid og PSG. Keylor Navas gider ikke længere at stå i skyggen af Courtois i Real Madrid, og keeperen er angiveligt enig med PSG. Den anden vej vil man angiveligt sende Alphonse Areola, der ikke har problemer med at være andetvalg på Bernabeu.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: AS

Kenedy fra Chelsea til Sassuolo
Note: Der er ikke udsigt til det helt store i Chelsea for Kenedy, der nu er på vej til Serie A og Sassuolo. Her skal man bruge en erstatning for Rogerio, der er ude med en længere skade, og Chelsea-brasilianeren ligner løsningen.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Gianluca Di Marzio

Neymar fra PSG til FC Barcelona
Note: Interessant nyt i sagaen denne torsdag. Nu ser klubberne ifølge flere medier ud til at være enige, men der forhandles stadig om, hvilke Barcelona-spillere der skal til PSG som led i handlen. Ousmane Dembele og Ivan Rakitic er nogle af de navne, der nævnes i den forbindelse.
Sandsynlighed: Neymar (Over middel), Dembele (Middel), Rakitic (Under middel)
Kilde: L'Equipe, Le Parisien, Mirror og RAC1

Emiliano Rigoni fra Zenit til Sampdoria
Note: Sampdoria er tæt på at hente Emiliano Rigoni i Zenit på, hvad der i første omgang bliver en lejeaftale. Efter et år kan Serie A-klubben købe ham for et sted mellem 50 og 60 millioner danske kroner.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Gianluca Di Marzio

Nacho Monreal fra Arsenal til Real Sociedad
Note: Arsenals Nacho Monreal har i noget tid været rygtet til Spanien, og det ser ikke helt usandsynligt ud. Real Sociedad er meget interesseret i en aftale på falderebet af transfervinduet.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Evening Standard

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.