• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Hvis det lykkedes FCK at få point i weekendens kamp mod SønderjyskE, vil holdet blive det andet hold nogensinde til at runde 1000 point i Superligaen.

Af Anders Junge Ernst

Med 2-0 sejren over Brøndby konsiloderede FCK ikke kun deres aktuelle førsteplads i SAS Ligaen. De kom også et skridt nærmere hisoriebøgerne, da de nu i følge danskfodbold.com  kun er et enkelt point fra at have samlet 1000 point sammen i Superligaens historie.

Brøndby er det eneste hold som tidligere har rundet dette skarpe hjørne, og til denne præstation skulle holdet bruge 584 kampe. Så mange kampe bliver næppe nødvendig for FC København, der har brugt 578 kampe til deres 999 point. Dermed har de danske mestre fem kampe at tage af, hvis de skal nå milepælen på et lavere antal kampe end deres evige rivaler.

Når FCK har skrevet sig ind i det fine selskab, kommer der sandsynligvis til at gå lidt tid igen, før en ny klub nærmer sig det flotte antal point. AaB ligger på tredepladsen i den intessante statistik med 918 point for 628 kampe.

Længst vej har HB Køge, der med deres otte point i 20 kampe har mere end et stykke vej til at runde det skarpe hjørne.

Superliga

Optakt: OB - FC Midtjylland

Da de to hold mødtes tidligere i efteråret, vandt OB en noget overraskende sejr i Herning. FC Midtjyllands eneste ned...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AGF - Brøndby IF

Begge hold går ind til kampen med gode sejrsstimer i ryggen, men begge kan ikke fortsætte. Læs vores optakt til en af dansk fodbolds klassiske storkampe.

Optakt: AaB - AC Horsens

AC Horsens har ikke vundet i de seneste seks udekampe i Superligaen men møder et AaB-hold, der har topscoreren skadet. Hvem vinder søndag i Aalborg?