• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Mads Aagurd

Arsenal sender colombiansk keeper til Napoli

Arsenal sender colombiansk keeper til Napoli
Foto: Getty Images

Colombianske David Ospina skifter permanent til Napoli, hvor han senest var på leje.

Af Mads Aagurd

I 2014 hentede Arsenal den colombianske landsholdskeeper David Ospina i Nice, men opholdet blev aldrig en endegyldig succes for den nu 30-årige målmand. Sidste sæson foregik på leje i Napoli, og han skifter nu permanent til italienerne.

Det skriver Arsenal selv på klubbens hjemmeside, hvor de takker den rutinerede målmand for sin tid i klubben. I alt blev det til 70 optrædener i alle turneringer, hvor han blandt andet vogtede buret i FA Cup-triumfen mod Chelsea i 2017.

Napoli har valgt at udnytte den købsoption, som sidste sommer var en del af lejeaftalen. Det sker til trods for, at unge Alex Meret mod slutningen af sæsonen henviste Ospina til bænken.

Ospina er den målmand i colombiansk landsholdshistorie, der har opnået flest landskampe med 98 af slagsen. Han har stået ved de to seneste VM-slutrunder, ligesom han var førstevalget ved årets Copa America, hvor Ospina ingen redninger havde i straffesparks-exittet til Chile i kvartfinalen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udebane. Hvordan går det mandag aften?

Optakt: Esbjerg fB - Brøndby IF

Esbjerg-spillerne får første chance for revanchere sig, efter John Lammers stoppede som cheftræner i mandags. Brøndby skal forsøge at bygge videre på sejren over FC Nordsjælland i Niels Frederiksen...