• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Morten Jørgensen

Godt nyt: Khedira er endelig tilbage for Juventus

Godt nyt: Khedira er endelig tilbage for Juventus
Foto: Getty Images

Sami Khedira har siddet udenfor i næsten to måneder, men nu er tyskeren igen klar til at spille for Juventus.

Af Morten Jørgensen

På grund af uregelmæssigheder i hjerterytmen har Sami Khedira ikke fået lov til at spille for Juventus siden midten af februar.

Den 32-årige midtbanespiller er dog nu blevet tjekket og meldt klar til at spille for den italienske storklub igen, og han er blevet udtaget til morgendagens opgør mod AC Milan.

Her kan Massimiliano Allegri også glæde sig over at have Leonardo Spinazzola, Paulo Dybala og Mario Mandzukic tilbage i truppen. Derimod er hverken Mattia Perin, Martin Caceres, Andrea Barzagli, Douglas Costa, Juan Cuadrado eller Cristiano Ronaldo blevet klar til det klassiske opgør.

Juventus har næsten allerede sikret sig det italienske mesterskab, mens AC Milan derimod fortsat kæmper hårdt for at sikre sig en placering i top fire. Der er kampstart i Torino klokken 18.00 i morgen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.