• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Mikkel Sloth

Hamšík-agent om skifte til Kina: Det kan stadig ske

Foto: Francesco Pecoraro/Getty Images

Selvom Napoli i går afblæste salget af Marek Hamšík til kinesiske Dalian Yifang, har slovakkens agent endnu ikke opgivet håbet

Af Mikkel Sloth

Det er efterhånden svært at finde hoved og hale i historien om Marek Hamšíks fremtid. Den mangeårige Napoli-profil bekræftede selv, at han stod foran et skifte til Kina og klubben Dalian Yifang, men i går meldte Napoli så ud, at skiftet var faldet sammen.

Ifølge den italienske klub levede kineserne ikke op til handlen i forhold til den aftalte betalingsmetode, og derfor valgte Napoli at sætte en stopper for salget. Men nu fortæller Hamšíks agent Fabio Marrucco til den italienske radiostation Radio CRC, at der stadig er en chance for, at midtbaneprofilen ender i Kina.

- Han var klar til at skifte. For mig er handlen ikke afsluttet, men jeg holder min tanker for mig selv. Aurelio De Laurentiis (Napolis ejer og præsident, red.) har allerede givet mig en advarsel ved hans seneste pressekonference.

- Tweetet i går (hvor handlen blev afblæst, red.) kan fortolkes på mange måde, så det hele er ikke slut endnu. Måske vidste kineserne ikke, at de handlede med en klub med god økonomi, som kan diktere sine egne regler.

Men selvom skiftet faldt igennem, er agenten ikke sur på Napoli eller klubejer Laurentiis. I stedet tror han på, at fejlen ligger hos Dalian Yifang.

- Mareks ønske var ikke at miste denne mulighed, og Aurelio De Laurentiis havde givet lov ud fra de betingelser, der var aftalt. De betingelser blev ikke overholdt, så præsidenten var i sin gode ret til at sige nej. Der vil være klarhed i næste uge, fortæller Fabio Marrucco.

Agenten fortæller samtidig, at Marek Hamšík ikke kommer til at være med i Napolis kommende kamp mod Fiorentina på lørdag. Men Marrucco lover også, at der ikke kommer til at være problemer med Hamšík, hvis han ender med at blive i Napoli i denne omgang.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.