• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Victor Risager

Inter-flop bekræfter: Skifter til Flamengo

Foto: Getty Images

Brasiliansk angriber bekræfter, at han skifter fra Inter til Flamengo på en lejeaftale.

Af Victor Risager

Der var store forventninger til Gabriel Barbosa, der populært kaldes ’Gabigol’, da han i 2016 skiftede fra brasilianske Santos til italienske Inter.

Men den brasilianske angriber har ikke levet op til forventninger, og i sin første sæson blev det blot til 10 kampe og ét mål i Inter-dragten. Efterfølgende har han været på leje hos både Benfica og Santos, og nu skal han øjensynligt på leje igen.

I hvert fald er Barbosa ifølge brasilianske Globo Esporte på vej til Flamengo i hjemlandet på en lejeaftale for hele 2019. Og det rygte bekræfter Barbosa selv med en video på Twitter, hvor han vælger Flamengo i Pro Evolution Soccer og optræder i en Flamengo-trøje. 

- Min drøm er nu blevet til virkelighed. Jeg er en Flamengo-spiller, skriver den 22-årige angriber i et opslaget.

I hele 2018 var Gabriel Barbosa udlejet til sin tidligere klub, Santos, og her viste han lidt af det, der fik Inter til at købe ham i 2016. Han scorede således imponerende 18 mål på 35 kampe i den brasilianske Serie A.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.