Inter kom tilbage på sporet med klar sejr

Det blev til en 3-0-sejr til Inter, som dermed er kommet videre efter 1-4-nederlaget til Atalanta runden før.

Milano-klubben Inter har efter flere sæsoner udenfor toppen af den italienske Serie A nu indtaget en position blandt de øverste positioner igen. Inden landsholdspausen løb de ind i et nederlag på 1-4 til Atalanta, men lørdagen efter pausen var de klar igen.

Denne gang var det i et opgør mod Frosinone, hvor den lille klub blev sat på plads med en 3-0-sejr af Inter, som nu hænger godt fast i pladserne lige efter Juventus, som har fået et hul ned til de øvrige tophold.

Målet til 1-0 kom efter bare 10 minutters spil, da Keita Balde Diao, som tog et par dansetrin inde i feltet efter forarbejde af Martinez, hvorefter han klaskede bolden ind i netmaskerne til en forholdsvis tidlig Inter-føring.

I anden halvleg var det Martinez, der var i målscoringens rolle, da han gjorde det til 2-0 efter 57 minutters spil. Med otte minutter tilbage af kampen lukkede Keita kampen med sin scoring til 3-0. Denne gang blev han spillet fri af Politano, men han droppede trinene og sparkede resolut bolden i nettet, og så var kampen lukket.

Sejren betyder, at Inter er på en delt andenplads, hvor de har ni point op til Juventus, som vandt 2-0 over SPAL tidligere på dagen. Andenpladsen bliver delt med Napoli, der er en kamp bagud.

Næste opgave for Inter er mod AS Roma, som tabte 0-1 til Jens Stryger Larsen og Udinese i denne runde.