• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Sylvester Guldberg Røn

Paulo Dybala: Jeg vil blive i Juventus

Foto: Getty Images

Juventus-argentineren Paulo Dybala vil gerne blive i Juventus, selvom det har været en svær sæson for den kreative offensivspiller.

Af Sylvester Guldberg Røn

Indtil sidste sommer var Paulo Dybala stjernen i Juventus. Så ankom en vis mand ved navn Cristiano Ronaldo til klubben, og argentineren har tilsyneladende haft lidt svært ved at leve i skyggen af Ronaldo. 

Der har floreret historier om uenigheder mellem Paulo Dybala og manager Max Allegri. De uenigheder har ført til rygter om et muligt skifte med Dybala. Nu er det dog sikkert, at Allegri er fortid i klubben til sommer, og Dybala afviser, at han ønsker at forlade klubben. 

- Jeg vil blive i Juventus til næste sæson. Jeg vil fortsætte i klubben, for jeg er meget glad her, og jeg vil bære klubbens trøje med stolthed. Det er klart, at klubben skal tage en vigtig beslutning, og de skal have samlet et hold omkring den nye træner. Men jeg vil gerne blive, siger Dybala ifølge Sky Sports.

Selvom der har været meldinger om spændinger mellem Allegri og Dybala, så er der ingen sure miner ifølge argentineren.

- Jeg har sagt farvel til Allegri, og jeg har takket ham, for han er den eneste træner, jeg har haft her i klubben. Vi er alle meget taknemmelige for, hvad han har gjort for klubben, og vi ønsker ham alle alt det bedste, siger Dybala. 

25-årige Dybala har lavet fem mål i 29 Serie A-kampe i denne sæson.  

Superliga

LIVE: AaB misbruger kæmpechance

Esbjerg fB kæmper for livet i ligaen, og AaB skal forsøge at tage et stort skridt mod top-6. Følg den spændende kamp ...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.