Ronaldo fuldfører ny sikker Juve-sejr

Juventus kører bare derudaf i Serie A, hvor de nu er 11 point foran Napoli.

Juventus har i denne sæson fejet næsten al modstand til siden i den italienske Serie A. Kun en enkelt gang er det blevet til pointtab, da man spillede uafgjort med Genoa. Lørdag aften blev det til en 3-0-sejr over Fiorentina på udebane.

Dermed har Juventus nu vundet 13 ud af 14 mulige i den bedste italienske række.

I kampen mod Fiorentina, der var med danske Christian Nørgaard på bænken hele kampen, var det Bentancur, der gjorde det til 1-0 for de italienske mestre. Her var det en situation, hvor han fik bolden fra Paulo Dybala midt på Fiorentinas banehalvdel, hvorefter han gik mod mål. I situationen trak Ronaldo et par 'Viola'-spillere med sig, som gav plads til Bentancur, som scorede.

Efter pausen blev det til et sjældent syn. Efter en dødbold endte bolden hos Giorgio Chiellini, som fik sparket bolden i mål, da Ronaldo ikke fik rørt bolden inde på stregen efterfølgende. Det er første gang i over to år, at han får scoret - og så endda mod den klub, som han skiftede til Juventus fra tilbage i 2005.

Juventus var dog langt fra færdige, og med ti minutter tilbage af kampen blev Juventus tilkendt et straffespark efter, der var arm på bolden. Her stillede Ronaldo sig an ved 11-meterpletten, og han sparkede den ind så sikkert som en hvid jul på Grønland.

Dermed er han nu på 10 mål i Serie A indtil videre, og han deler førstepladsen på topscorerlisten med Piatek fra Genoa.

Resultatet betyder endvidere, at Juventus nu er 11 point foran Napoli på andenpladsen, der dog er én kamp bagud. Syditalienerne møder Atalanta på mandag.