• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Oliver Okstrøm

Uro i danskerklub: Næste træner kan blive Contes tidligere assistent

Foto: Getty Images

De tre danskere i Genoa, Lukas Lerager, Lasse Schöne og Peter Ankersen ser ud til at skulle skifte træner i den kommende tid efter flere dårlige resultater.

Af Oliver Okstrøm

Den italienske dansker-klub Genoa er kommet skidt fra start i denne sæson, og det betyder som oftest i Italien, at træneren står for skud. Det er også tilfældet her, hvor Aurelio Andreazzoli lader til at være fyringstruet.

Søndag røg klubben ind i hård oplevelse, da den danske landsholdsangriber Andreas Cornelius scorede hattrick for Parma, da de slog Genoa med 5-1. Her var det en kamp, hvor både Lukas Lerager, Lasse Schöne og Peter Ankersen var med for det tabende hold.

Læs også:Stor hæder og ros til Cornelius: Får perfekt karakter som den første i sæsonen

Forud for kampen har der været rygter om, at klubpræsidenten i Genoa, Enrico Preziosi, allerede har forsøgt at få fyret træneren, men han gjorde det ikke, da det angiveligt ikke kunne lade sig gøre at finde en erstatning.

Men nu ser det ud til, at man har fundet en løsning. Det skriver både Sky Sport Italia og La Gazzetta dello Sport, som peger på, at den tidligere Spartak Moskva-træner Massimo Carrera kan blive den næste træner for Lerager, Schöne og Ankersen.

Læs også:Hattrick! Cornelius slagtede Genoa

Udover jobbet i russisk fodbold har Carrera også en fortid som assistenttræner for Antonio Conte, da han var i Juventus og senere landstræner for Italien. Her stod Carrera selv i spidsen for Juventus i ni kampe, da Conte var i karantæne.

Genoa er på næstsidstepladsen i Serie A med et enkelt point op til den anden side af nedrykningsstregen. Næste opgave for danskertrioen er mod Brescia, hvor det altså kan være, at der er en ny cheftræner i klubben.

Læs også:Ankersen fuld af stolthed over FCK: Håber, der er en plads til mig igen

Læs også:Peter Ankersen skiftede til Genoa: Havde interesse fra større klubber

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Optakt: Randers FC - SønderjyskE

Efter skuffelsen mod FC Nordsjælland skal Randers FC forsøge at rejse sig mod SønderjyskE, der er startet sæsonen for...

Optakt: Lyngby BK - OB

To hold, der ikke er kommet specielt godt fra start i denne sæson, mødes i Lyngby i en yderst vigtig kamp.

Mere Superliga

Fokus