Nykøbing FC henter svensker i Oklahoma City
2016-03-11 12:01

Lasse Schöne vil helst blive i Ajax, men hvis spilletiden svigter, er han klar til at se sig om efter noget nyt.

Lasse Schöne har på det seneste fået masser af spilletid i Ajax Amsterdam, men hvis man ser over hele sæsonen, har danskeren tilbragt langt flere minutter på udskiftningsbænken, end han havde sat næsen op efter. Særligt med tanke på, at han så sent som sidste år forlængede sin aftale med den hollandske storklub.

Den manglende spilletid er stadig et tema for Lasse Schöne, og nu åbner han op for at forlade klubben, selv om han foretrækker at blive.

- Jeg har selvfølgelig et ønske om at spille fodbold. I takt med at spilletiden udebliver, er det logisk, at jeg ser mig omkring, men lige nu er det ikke noget, jeg tænker på. Først og fremmest vil jeg være mester her igen, siger Lasse Schöne til Helden Online og tilføjer:

- Premier League har altid tiltrukket mig på grund af fansene. Men jeg vil hellere blive her og klø på. Jeg har store følelser for Ajax, og jeg har en masse at bidrage med - min statistik taler for sig selv.

Lasse Schöne blev tidligere på ugen udtaget til det danske landshold af Åge Hareide, efter at han aldrig for alvor var inde i varmen hos Morten Olsen.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?