Højdramatisk pokaldrama: AaB sled sig videre mod Viborg
2016-03-21 08:47

Frederik Børsting har forlænget sin aftale med AaB.

Den talentfulde kantspiller Frederik Børsting fra AaB har i dette forår startet inde i tre af AaB's fire første Superliga-kampe, og i efteråret var der også godt med spilletid til den 21-årige U21-landsholdsspiller.

Det har AaB nu valgt at belønne Børsting for: Kantspilleren har således fået en ny kontrakt med AaB, der nu løber frem til sommeren 2019, skriver AaB i en pressemeddelelse.

- I sine første 18 måneder af sin seniortid har Frederik gennemgået en enorm udvikling, og han har hurtigere end forventet formået at gøre sig gældende i Alka Superligaen, hvilket også er en cadeau til både vores talentudvikling, vores trænerteam omkring Superligatruppen og Frederik selv, siger sportsdirektør Allan Gaarde og forklarer:

- Vi er overbeviste om, at Frederik med hårdt arbejde vil fortsætte sin udvikling, og derfor er vi naturligvis også glade for at en ny aftale er kommet på plads.

Også fra kantspilleren selv er der stor tilfredshed med at have vundet en ny kontrakt. Han har indtil videre spillet 42 gange for AaB - og nu lader det altså til, at der er mange flere kampe i vente.

- Det er gået stærkt, og jeg synes, at jeg har lært ufattelig meget på kort tid, og jeg har ikke været i tvivl om, at det er i AaB, jeg fortsat skal udvikle mig.

- Jeg har kæmpe følelser for AaB, hvor jeg nu har været i 11 år, og det er megafedt, at klubben tror på mig, så jeg også i fremtiden kan være en del af det spændende projekt, som vi har gang i, siger Frederik Børsting.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO