• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Torsten Kjems Hansen

AaB-nyindkøb: Troede det var ved at gå i vasken

AaB's nye højre back Kristoffer Pallesen glæder sig over, at skiftet fra Viborg FF faldt på plads.

Af Torsten Kjems Hansen

AaB er godt i gang med at ruste sig til den kommende Superliga-sæson og har i de seneste dage været yderst aktive på transfermarkedet.

Tirsdag har Superliga-klubben sikret sig den 21-årige midtbanespiller Filip Lesniak, der har en fortid i Premier League-klubben Tottenham og mandag blev højrebacken Kristoffer Pallesen købt fri i Viborg FF.

Kristoffer Pallesen havde et år tilbage af kontrakten i Viborg FF, der som udgangspunkt meget gerne havde beholdt spilleren, men da Kristoffer Pallesen meddelte ledelsen i Viborg-klubben, at han ikke ønskede at forlænge kontrakten kom der skred i forhandlingerne med AaB.

- Det har været lidt af en rutsjebanetur. På et tidspunkt troede jeg, at det var ved at gå i vasken, og på andre tidspunkter så det ud til at skulle lykkes. Jeg har ikke kunnet gøre andet end at følge spændt med, og jeg er rigtig glad for, at det fik den udgang, det fik, siger Kristoffer Pallesen til nordjyske.dk

Ved offentliggørelsen af salget mandag, lagde Viborg-direktør Morten Jensen ikke skjul på, at handlen ikke stod højt på ønskelisten i Viborg FF.

-Det er meget ærgerligt og på ingen måde vores ønske at tage afsked med Kristoffer. Vi har tilbudt ham en kontraktforlængelse, men tilbagemeldingen var, at han har et meget stort ønske om at komme videre. Vi planlægger ikke efter at sælge vores profiler, men vi er samtidig forpligtet til at vurdere den enkelte situation, og AaB har accepteret den pris, vi har fremsat på ham, sagde Morten Jensen.

Kristoffer Pallesen har spillet 78 Superliga-kampe for Viborg FF og har endnu sit første Superliga-mål til gode. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus