AaB-træner: Denne Brøndby-spiller ændrede kampen

AaB var nogenlunde i kontrol i søndagens kamp mod Brøndby indtil føringsmålet, men så justerede hjemmeholdet på taktikken, og det gjorde ondt på nordjyderne.

Man skulle umiddelbart tro, at Mikael Uhre ville løbe med alle overskrifterne efter Brøndbys forløsende 2-1 sejr over AaB søndag.

Spørger man umiddelbart AaB's cheftræner Martí Cifuentes, så forholder det sig anderledes. AaB havde styr på kampen og kom også foran 1-0, men så drejede Brøndby på nogle knapper, som AaB havde svært ved at håndtere. Det indrømmer Cifuentes til Nordjyske

- Brøndby placerede Slimane i et andet område, og det skabte nogle problemer for os. Vi forsøgte at rette det til ved at se noget video på det i pausen, men de fik deres udligning netop ved, at Slimane fandt det rum og vendte rundt, og så var vi godt klar over, at de havde stor fart på toppen, siger Martí Cifuentes, der samtidig også accepterer, at det ikke altid er nok at være taktisk godt indstillet på sin modstander, og at det ikke er Playstation.

Anis Ben Slimane endte med at assistere Mikael Uhres 1-1 scoring.

Cifuentes var en smule utilfreds med, at AaB ikke var mere tålmodige, da de skulle op og udligne i kampens slutfase, men overordnet set var han stolt af sine spillere, hvilket han begrunder med, at AaB-lejren var skuffede over ikke at få point, selv om det var mod et "kvalitetshold".

Martí Cifuentes kunne også se sin serbiske angriber Milan Makaric forlade banen med en skade efter ti minutter, og så forlod holdets målscorer Louka Prip stadion med armen i en slynge, skriver Nordjyske. Ifølge mediet fik hans skulder et stort riv i begyndelsen af kampen, men han vurderer ikke, at det er alvorligt.

Trods nederlaget er AaB fortsat nummer tre i Superligaen.