• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Afviser kritik af dåselyd: Det er jo ikke fake news

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Superliga-rettighedshaver afviser, at man konstruerer en ny virkelighed ved at lægge dåselyd hen over tilskuerløse fodboldkampe.

Af Ole Hoffskov

Før Superligaen gik på coronapause, nåede der at blive afviklet en enkelt runde uden tilskuere på lægterne, og det bliver også virkeligheden, når Danmarks bedste fodboldrække genoptages senere på ugen.

I den tilskuerløse runde eksperimenterede NENT Group, der er én af rettighedshaverne til Superligaen, med at lægge dåselyd hen over kampene, og det er endnu ikke besluttet, om det gentages fremadrettet. Kim Mikkelsen, der er Head of Sport hos NENT Group, afviser imidlertid en række af de kritikpunkter, dåselyden har medført. Det gør han i et interview med stiften.dk.

Læs også:Tv-boss overvejer dåselyd i Superligaen: Det fungerede godt i Tyskland

TV-bossen medgiver, at der er nogle dilemmaer forbundet med at lægge dåsestøjen, men han afviser den del af kritikken, der går på, at man konstruerer en anden virkelighed. 

- Jeg kan se, at nogle skyder os i skoene, at vi manipulerer og skaber fake news, men det gør vi jo ikke, og vi har gjort meget ud af at deklarere det og sige det up front, for det er jo ikke et forsøgt på at snyde folk. Det er et forsøg på at skabe en lidt bedre oplevelse for dem, som ser kampen, siger Kim Mikkelsen til stiften.dk.

Læs også:FC København laver korte forlængelser med N'Doye og Sigurdsson

Den første Superliga-kamp, NENT har rettigheden til at vise efter coronapausen, er på fredag, når Silkeborg IF får besøg af FC Nordsjælland. Det opgør vises - med eller uden dåselyd - på TV3 Sport. 

Læs også:Efter lang tid som arbejdsløs: Tidligere Lyngby-spiller finder ny klub

Læs også:AaB plaget af skader: Flere folk misser testkamp

Læs også:Brøndby IF spiller to kampe tirsdag

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus