• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Nicklas Grodt Degn

AGF-chef om nyindkøb: En pænt dyr spiller

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Jacob Nielsen lægger ikke skjul på forventninger til den nye sydafrikanske kant, Gift Links, der søndag er blevet præsenteret som ny AGF-spiller.

Af Nicklas Grodt Degn

Efter 1-0-sejren på hjemmebane over Esbjerg fB kunne AGF’s direktør Jacob Nielsen offentliggøre, at klubben henter den 20-årige sydafrikaner Gift Links i Cape Town City.

- Det er en 20-årig gut, som har spillet primært på kanten. Han er en relativ forstærkning og kan noget andet. En god dribler og et talent, vi har investeret godt i, sagde Jacob Nielsen efter kampen til de fremmødte journalister i mixed zone, og uddybede:

- I århusiansk målestok er det en pænt dyr spiller, og derfor er der lavet en langsigtet plan på en femårig aftale med ham.

Links er kun 20 år, men det er forventningen, at der er tale om en forstærkning.

- Absolut. Det er en spiller, der er inde omkring landsholdene og det skal man heller ikke underkende. Han kan nogle andre ting end det, vi ellers kan på kanten, selvom det ser godt ud lige nu. Det er en, der er købt til fremtiden, men som også kan spille nu, sagde Jacob Nielsen.

- Han er ikke købt som et talent. Vi har så dygtige talenter, at de skal kunne stå bagved. Vi vil gerne bruge penge, men det skal også været noget, der kan gå ind og forstærke os. Der taler jeg ikke om at forstærke startelleveren, det kan lige så vel være truppen.

Gift Links har tidligere været forbi egyptisk fodbold og storklubben Pyramids FC. Han har været udtaget til det sydafrikanske U23-landshold.

Superliga

Mere Superliga

Fokus