• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Bænket Randers-angriber får løbepas: Vi er villige til at se på det

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Superliga-klubben Randers FC har en forholdsvis bred trup, og det har blandt andet betydet, at nogle spillere ikke har været meget på banen.

Af Kenneth Jensen

De kunne måske godt have brugt ham i weekenden, hvor de tabte til Silkeborg IF med 1-2, men ellers er det ikke meget behov, der i dette efterår har været for angriber Benjamin Stokke i Randers.

Angriberen har bare spillet 37 Superliga-minutter i denne sæson, og det er derfor en af de spillere, der formentlig vil bruge vinterens transfervindue på at se sig om efter andre muligheder.

Læs også:Superligaens bedste: Ny mand på tronen

Den 29-årige nordmand har kontrakt frem til sommeren 2021, så han skal have Randers' velsignelse til at kigge sig om efter en ny arbejdsgiver. Og det lyder til, at han har det.

- Vi havde allerede en samtale med ham i sommer om, at det kunne blive småt med spilletiden i efteråret. Men han ville gerne blive og spille sin chance, og det synes jeg et eller andet sted også, er et stærkt signal fra hans side.

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 19. runde

- Men det er klart, at når han ikke har spillet mere, end han har, så er vi villige til at kigge på det, hvis der skulle være nogle muligheder for ham, siger sportslig og kommerciell direktør i Randers FC Søren Pedersen til Randers Amtsavis.

Angriberen scorede i sidste sæson fem gange i Superligaen - han har ikke scoret i de fire kampe i denne sæson, han har været på banen.

Randers FC hentede i sommeren 2018 angriberen i Kristiansund BK.

Læs også:Randers FC sender prøvespiller hjem uden kontrakt

Læs også:AGF-træner: Vi har lavet den bedste transfer i hele Superligaen

Læs også:Det lærte vi af Superligaen: FC Midtjylland ligner en dansk mester

Superliga

Mere Superliga

Fokus