Bedst og værst: Bomstærke Okore gjorde kål på Helsingør-angribere

AaB vandt 0-1 ude mod FC Helsingør i Superligaen. Vi har zoomet ind på, hvordan det gik til.

FC Helsingør - AaB 0-1 (0-1)
0-1 Jakob Blåbjerg 28'

Kampens bedste:

FC Helsingør:

Hjemmeholdets spillere markerede sig i glimt, og flest gange var den teknisk stærke kantspiller, Adnan Mohammad, som viste sine evner med bolden frem. Han var en stor mundfuld for AaB-forsvarerne, som begik flere frispark mod FC Helsingør-spilleren. Han var flere gange med i nogle af de farlige situationer, som hjemmeholdet spillede sig frem til.

AaB:

Defensiven hos udeholdet blev ikke udfordret særlig meget i de første 45 minutter, men i anden halvleg var presset på de bagerste tre hos AaB et helt andet. Jores Okore havnede ofte i direkte dueller med Nicholas Mortensen, og her blev den fysisk stærke forsvarsspiller ofte sejrsherren. Han kom i vejen for en hel masse, og selvom han er blevet stærkt kritiseret i denne sæson, var han denne eftermiddag rigtig god for AaB.

Kampens værste:

Osamma Akharraz fik chancen fra start for FC Helsingør, men den tidligere Brøndby- og Viborg-spiller greb bestemt ikke chancen. Blev skiftet ud efter 70 minutter, da hjemmeholdet satsede på at fremtvinge en udligning, og her ville Christian Lønstrup ikke benytte Akharraz' kvaliteter. En ganske anynom indsats af midtbanespilleren, som stadig leder efter formen.

Kampens detalje:

Adnan Mohammad fik en glimrende start på opgøret, og AaB-mandskabet havde deres udfordringer med den hurtige kantspiller. I det syvende og niende minut måtte først Edison Flores og siden Patrick Kristensen tage ulovlige midler i brug for at stoppe FC Helsingør-spilleren. Det udløste to tidlige gule kort til de to spillere i de sorte trøjer, men de formåede begge at holde igen i resten af kampen.