• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Alexander Paaske

Bedst og værst: Falk og Scholz strålede i intenst topbrag

Tipsbladet.dk har kigget nærmere på søndagens topbrag i Superligaen mellem FC København og FC Midtjylland.

Af Alexander Paaske

FC København – FC Midtjylland 2-1
1-0 Robert Skov str. (34’)
1-1 Jan Gregus, selvmål (77’)
2-1 Jan Gregus (82’)

Kampens bedste:

FC København
Kampen havde et topbrags intensitet, men der var ikke nogen spillere, der virkeligt skilte sig ud i positiv forstand. For FCK var Rasmus Falk dog en fornøjelse, selvom han ikke var involveret i et mål. Den kreative midtbanespiller arbejdede enormt godt, skilte sig godt af med bolden og lavede ingen nævneværdige fejl. Han var en af de primære grunde til, at FC Midtjylland ikke lykkedes specielt godt med deres duelspil i den sidste time af kampen, da han ikke var til at tage bolden fra og skabte dynamik i hjemmeholdets angrebsspil.

FC Midtjylland
Alexander Scholz spillede en blændende kamp for gæsterne. Forsvarsspilleren var helt forrygende i duellerne med Dame N’Doye og Jonas Wind, der blev holdt fra de store chancer i opgøret. Samtidig var han god til at finde sine medspillere med fremadrettede afleveringer. Scholz udstråler en ro, der får dig til at tro, at han har spillet i FCM i flere år. Sanneh er fuldstændig glemt i Herning, selvom det blev til et nederlag i Parken.

Kampens værste:
Erik Sviatchenko spillede en uheldig hovedrolle, da han begik et klodset straffespark mod Robert Skov. Det var ikke verdens største straffespark, men FCM-forsvarsspilleren havde ingen grund til at satse så meget i en situation, der ikke var specielt farlig for gæsterne.

Kampens detalje:
Banderne var rykket en del tættere på banen til kampen, hvilket gjorde det svært for FC Midtjyllands Kian Hansen at tage sine vanlige lange tilløb på indkast. Det er nok ikke helt tilfældigt, at den ændring af baneforholdene skete, når netop ulvene kom på besøg i Telia Parken. Derudover var Jan Gregus' sejrsmål et spark af høj klasse fra distancen.

Superliga

Optakt: AGF - Randers FC

Enten AGF eller Randers FC får chancen for at møde Superligaens nummer fire i en afgørende kamp om at komme i Europa.

Mere Superliga

Fokus