Bedst og værst: Geniale Daramy indledte FCK's mesterskabsjagt

Lyngby Boldklub - FC København 1-4 (0-1)

Pep Biel, 1-3 (86.)
Karlo Bartolec, 1-4 (90+4.)

Kampens bedste

Lyngby Boldklub (Thomas Mikkelsen)
Værterne fra Lyngby var presset i bund i store dele af opgøret, og kun takket være flere store redninger fra Thomas Mikkelsen forblev man i kampen helt til det sidste. Særligt en redning på en friløber til Jens Stage i første halvleg og en redning på et forsøg fra selvsamme Stage kort efter 1-1-scoringen var imponerende.

Derfor kunne det mindre flotte målmandsspil ved Karlo Bartolec' frisparksscoring heller ikke ændre på Mikkelsens status som Lyngbys bedste.

FC København (Mohamed Daramy)
Der hersker ingen tvivl om, at FC København har et stort talent i Mohamed Daramy, og den unge angriber viste i høj grad prøver på sine imponerende færdigheder mod Lyngby. Han var involveret i begge FCK-scoringer - først med en genial hæl-assist og så med scoringen til 1-2 - og han var helt generelt en stor trussel for udeholdet.

Også de to kantspillere Jens Stage og Pep Biel leverede gode præstationer, der fortjener at blive nævnt. Uheldigvis for dem begge manglede de imidlertid den sidste skarphed, hvis man ser bort fra spanierens straffesparksscoring.

Kampens værste

Magnus Westergaard havde ikke spillet mange Superliga-minutter for Lyngby inden startpladsen mod FC København, og så spillede den centrale midtbanespiller endda højre wingback. Det gjorde ikke noget godt for 22-årige Westergaard, der ofte kom til kort mod Jens Stage og Pierre Bengtsson, og han skal nok ikke regne med at starte samme sted, når det gælder Hobro IK om en lille uge.

Kampens detalje

Det var ganske vist Rasmus Falk, der scorede målet til 0-1, men Mohamed Daramy var i høj grad manden bag scoringen. Med en genial hælaflevering fik han spillet Falk fri bag Lyngby-forsvaret, og så skulle midtbanespilleren bare sparke bolden forbi Thomas Mikkelsen.