• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Morten Jørgensen

Bedst og værst: Kaiser på toppen og Brøndby-fansenes hyldest til Gammelby

Tipsbladet.dk zoomer ind på mandagens Superliga-kamp mellem Brøndby og FC Nordsjælland.

Af Morten Jørgensen

Brøndby - FC Nordsjælland 2-0 (2-0)
1-0 Mikael Uhre (30')
2-0 Dominik Kaiser (35')

Kampens bedste

Brøndby:

Der har været så store forventninger til Dominik Kaiser, men tyskeren har ikke for alvor indfriet dem, men mod FC Nordsjælland viste han nogle af de takter, der havde fået ham til at blive så hypet. Han var meget dominerende på midtbanen, hvor han både var aggresiv i presspillet og kom med i feltet, mens han også stod godt placeret defensivt. Han kronede en flot kamp ved at score et mål. 

FC Nordsjælland:

De gode præstationer hos udeholdet var svære at få øje på denne mandag aften, hvor et tandløst FC Nordsjælland-mandskab ikke havde alverden at byde ind med. I det centrale forsvar gjorde Victor Nelsson dog sit for, at de unge spillere i grønt kunne få point med fra Brøndby Stadion. Han holdt Kamil Wilczek i kort snor og viste endnu engang gode evner med bolden. Det var dog ikke nok. 

Kampens værste

Til tider har Karlo Bartolec været at regne for Superligaens bedste højre back, men det var han bestemt ikke mod Brøndby. Kroaten lavede et hav af fejl på grønsværen, og han blev hurtigt udset som et svagt punkt blandt Brøndby-spillerne, der flittigt udfordrede den backen. 

Kampens detalje

Jens Martin Gammelby har ikke haft det så let indtil videre i Brøndby, men midt i anden halvleg fik han muligvis det største bifald i sin tid i klubben, da han sprintede adskillige meter for at presse to FC Nordsjælland-spillere. I sidste ende førte det til en dårlig aflevering fra FC Nordsjællands målmand, og det fik Brøndby-fansene til at hylde backen. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.