• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Simon Møbjerg Sørensen

Brøndby bekræfter: Bet25 er ny hovedsponsor

Brøndby bekræfter: Bet25 er ny hovedsponsor
Illustration

Brøndby fortæller nu i en pressemeddelelse, at klubbens nye hovedsponsor bliver bettingselskabet Bet25.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Brøndby meldte i formiddag ud, at de i dag ville præsentere en ny hovedsponsor på et pressemøde på Brøndby Stadion. Nu har de så præsenteret samarbejdet med den nye hovedsponsor i en pressemeddelelse, og som ventet er det Bet25, der det næste år er hovedsponsor for Superliga-klubben.

Fremover kommer der til at stå Bet25 på Brøndby-spillernes bryst, og direktør Jesper Jørgensen glæder sig over, at det er lykkedes at få en hovedsponsor på plads efter tre-et-halvt år uden.

- Det er en glædelig dag for Brøndby IF. Dette er meget mere end en såkaldt hovedsponsoraftale. Vi har været i markedet for at finde en partner, der ikke bare ville støtte Brøndby IF økonomisk, men også bidrage med værdi til Brøndby IF i forhold til kultur, knowhow og image. Det er nu lykkedes. Og det er en vigtig milepæl for vores projekt, siger Brøndby IF's administrerende direktør, Jesper Jørgensen i en pressemeddelelse.

TDC ejer 51 procent af Bet25, og i samarbejdet med de nye partnere indgår også, at Brøndby nu skal have installeret WiFi på hele Brøndby Stadion, som FC København også er i gang med at gøre i Parken.

- Bet25 og TDC har gennem forhandlingerne vist stor interesse for at knytte tætte bånd til vores virksomhed, og vi har hele tiden haft en god fornemmelse og en oplevelse af, at der er mange krydsfelter i dette partnerskab. Disse muligheder skal vi nu i gang med at udforske og dyrke sammen.

- Et vigtigt element i aftalen bliver installering af WiFi på Brøndby Stadion. Digitalisering af Brøndby Stadion er noget, vi har undersøgt mulighederne for gennem længere tid, og det er særdeles tilfredsstillende, at vi i samarbejde med TDC vil kunne tilbyde vores mange tilskuere en endnu bedre stadionoplevelse i fremtiden.

Brøndby modtager et millionbeløb for at eksponere Bet25 på spillernes trøjer. De har ikke meldt ud, hvor mange penge det præcis drejer sig om. Bet25 har en option på at forlænge samarbejdet med to år. Den option gælder til udgangen af 2014.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020