2017-07-16 20:04
Foto: Lars Ronbog/Getty Images

Kasper Fisker glæder sig over en forrygende start på Superligaen med Brøndby IF, der søndag kørte FC Midtjylland midt over på hjemmebane.

Søndag var der premiere på Brøndby Stadion, da Brøndby IF og FC Midtjylland bragede sammen i et tidligt "topopgør". Der var dog ikke meget top over FC Midtjylland, der fik klø på Vestegnen med et nederlag på knusende 4-0. 

Teemu Pukki åbnede for værterne, inden Jan Kliment øgede før pausen. I anden halvleg var det så Besar Halimi og Kevin Mensah, der gjorde det onde ved ulvene fra heden, og resultatet skabte naturlig glæde i Brøndby-lejren efterfølgende. 

Blandt andet hos en af Brøndbys debutanter i Superlriga-regi, Kasper Fisker: 

- Det var en rigtig fed oplevelse. Det er kæmpe stort at vinde 4-0 over FC Midtjylland, for jeg plejer altid at tabe til FC Midtjylland. Jeg er dog kommet til et rigtig godt hold her. Jeg er lidt overrasket over resultatet, men vi arbejdede benhårdt. Det her er virkelig et hold, der vil noget, og vi vil tage næste step op. Nu vil jege ned og juble med Sydsiden, for det har jeg glædet mig til, siger Kasper Fisker til TV3+ efter opgøret. 

I næste runde møder Brøndby IF på udebane FC Nordsjælland. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?

SUPERLIGA-VIDEO