Brøndby fik tremålssejr i venskabskamp inden Valur

Brøndby besejrede her til eftermiddag Ledøje-Smørum Fodbold med 6-3 i Smørum.

Brøndby spillede her til eftermiddag venskabskamp mod LSF i Smørum, inden man på torsdag drager til Island for at spille Europa League-kvalifikation.

Kampens første mål blev scoret, da Hjulsager trak ind i banen og bragte mandskabet fra Vestegnen i front. Seks minutter senere udlignede hjemmeholdet efter en løs bold i feltet. 2-1 blev det også til hjemmeholdet, efter en spiller kom igennem på højre side og lagde den indover. Brøndby udlignede efter knap en halv times spil, efter Greko lavede assit til den tidligere Celtic-spiller.

Fire minutter før tid gjorde Pukki det onde ved LSF, da han fra kanten af feltet bragte gæsterne i front. Forinden havde Röcker lavede gode ting med bolden og spillet finnen fri.

Polske Kamil Wilczek bragte Brøndby på 4-2, da han fik en assist fra Hjulsager. To minutter senere fordoblede polakken sit antal af scoringer, da han bragte Brøndby på 5-2. Stückler gjorde det til 6-2 efter et flot og gennemspillet angreb.

Ledøje-Smørum Fodbold reducerede til 6-3 i kampens sidste minut.