2017-02-17 11:55
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Andreas Cornelius havde ikke forventet så stor en pointhøst fra Brøndby IF.

Der er noget særdeles velkendt ved at kigge på stillingen i Superligaen i øjeblikket.

FC København topper ligaen, og Brøndby er nummer to, så det er på mange måder ligesom i "de gamle dage", hvor det altid var de to hovedstadsklubber, der indtog Superligaens to øverste pladser. At FCK er nummer et, er der næppe mange, der er overrasket over, men det er formentlig kommet bag på flere, at Brøndby er gået fra en fjerdeplads i sidste sæson til en komfortabel andenplads inden foråret.

FCK-angriberen Andreas Cornelius er overrasket over den blå-gule pointhøst.

- Jeg synes, de har gjort det godt. De har fået mange point, og de har fået flere, end man kunne regne med. Vi har så bare fået ekstremt mange point. Så selv om de har været gode, har de ikke været lige så gode som os. Det ville også være mærkeligt, hvis der var to så suveræne hold, siger Andreas Cornelius til tipsbladet.dk.

FC København var torsdag i aktion i Bulgarien mod PFC Ludogorets, søndag venter Brøndby, og på næste torsdag er der returkamp mod Ludogorets i Europa League. En svær start for mestrene, men det hilser Cornelius velkommen:

- Det har været en god motivation, at vi lægger ud med tre meget svære og vigtige kampe, så der er ikke tid til at spille sig varm. Det er lige på og hårdt, og det har selvfølgelig gjort, at vi har været ekstra knocentrede. Hvis vi ikke er det, kan vi godt ende med at gøre det spændende i Superligaen, men hvis vi fortsætter, hvor vi slap, sætter vi det ikke over styr, fastslår FCK-angriberen.

Andreas Cornelius har scoret seks mål i Superligaen i denne sæson.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO