• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Sloth

CV utilfreds med Brøndbys præstation i Europa

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Det er ikke godt nok at ryge ud i tredje kvalifikationsrunde til Europa League med så stor margin, mener Brøndbys fodbolddirektør

Af Mikkel Sloth

Først 2-4 på hjemmebane og efterfølgende 1-3 på udebane. Med et samlet nederlag på 3-7 var der tydelig klasseforskel, da Brøndbys drømme om Europa League-gruppespillet blev knækket af portugisiske Braga allerede i tredje kvalifikationsrunde.

Og det en ganske enkelt ikke godt nok. Det mener i hvert fald klubbens fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, som ikke vil se en gentagelse af den store niveauforskel næste år - og som samtidig anerkender, at ærkerivalen FC København trækker det store læs for dansk fodbold. 

- Det er helt sikkert et problem for dansk fodbold, at det primært er FCK, der henter koefficientpoint til Danmark, og personligt er jeg ikke tilfreds med vores europæiske kampagne. Hvis vi står om et år og igen er røget ud af tredje kvalifikationsrunde, skal det ikke være med fire-fem måls margin, så skal det være med ét eller to mål, siger han ifølge Ritzau.

'CV' slår dog samtidig fast, at præstationerne i 3F Superligaen i hans optik indtil videre er godkendte. Her ligger Brøndby på tredjepladsen efter seks kampe med tre point op til FC Midtjylland på andenpladsen og fem point op til FC København på førstepladsen. 

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Efter sejre i de første to runder i Superligaen venter nu en helt anden type modstander for Brøndby IF - kan klubben gøre det til alle gode gange tre?

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?

Optakt: FC Midtjylland - Randers FC

Midt mellem de to Champions League-playoffkampe skal FC Midtjylland passe sine pligter i Superligaen. Lørdag venter Randers, der har fået en god sæsonstart.