Daramy holder liv i FCK's mesterskabschancer

FCK vandt onsdag 2-0 over AaB på to mål af unge Mohamed Daramy, og løverne haler dermed foreløbigt ind på FCM.

Takket være 18-årige Mohamed Daramy holdt FC København onsdag aften liv i drømmen om at genvinde det danske mesterskab.

I en 2-0-sejr over AaB scorede den talentfulde frontløber to flotte mål i første halvleg, inden han måtte lade sig udskifte med en skade kort efter pausen.

Sejren betyder, at FCK med otte kampe tilbage af mesterskabsspillet har otte point op til topholdet FC Midtjylland, der torsdag får besøg af Brøndby og igen kan komme 11 point foran københavnerne.

AaB fandt ikke fodfæste i den første halve time, hvilket FCK kynisk udnyttede til at komme foran med to. Resten af kampen blev mere jævn, men FCK-defensiven holdt stand.

Derfor er det tredje liganederlag i træk en realitet for AaB, der fortsat ligger på sjettepladsen.

FCK greb taktstokken fra start, og efter blot halvandet minut brød Mohamed Daramy igennem i venstre side og sparkede værterne på 1-0 via indersiden af stolpen.

AaB blev tidligt i kampen tvunget til to udskiftninger, da målmand Jacob Rinne og midtbanespiller Magnus Christensen grundet skader blev afløst af mindre rutinerede Andreas Hansen og Robert Kakeeto.

Hjemmeholdet fortsatte trykket, hvilket gav pote igen i det 27. minut, da Mohamed Daramy dukkede op midt i feltet og bankede bolden i mål til 2-0.

Efter målet fik AaB bedre fat i spillet, men den afgørende aflevering manglede ofte præcision, hvorfor de helt åbne scoringsmuligheder udeblev.

Kampens tempo faldt i anden halvleg, og FCK så ganske komfortable ud med sin tomålsføring.

AaB jagtede en reducering, og Patrick Olsens frisparksforsøg efter 74 minutter var særdeles kompetent, men overliggeren stod i vejen for midtbanespilleren.

I kampens afslutning var begge mandskaber nærgående, men Mohamed Daramys to tidlige scoringer blev kampens eneste.