Esbjergs cheftræner, Lars Lungi Sørensen, understreger vigtigheden af de to opgør mod AC Horsens i nedrykningsslutspillet.

Esbjerg og Horsens er blandt de fire sidste klubber, som skal kæmpe om at undgå nedrykning fra Superligaen. Esbjerg-træneren forventer ikke et festfyrværkeri af en kamp, hvor der er meget på spil.

Hvis Esbjerg skal have succes mod Horsens, så skal fortsætte tagterne fra de to foregående opgør mod AGF.

- Det gælder stadig liv eller død. Vi gik all-in mod AGF og var tæt på at lykkes, og vi vil gøre det samme mod Horsens. Kan vi holde niveauet fra de to kampe mod AGF, hvor vi var mentalt parate og skabte chancer, er vi godt stillet, siger Lars Lungi Sørensen til klubbens hjemmeside.

Horsens led overraskende et 3-0 nederlag til Viborg i den første kamp i nedrykningsslutspillet. Siden hev de en 1-0 sejr i land, hvilket ikke var nok. EfB-cheftræneren var overrasket over at se Horsens lide et 3-0 nederlag i den første kamp, men mener ikke, at det er Horsens niveau.

- Jeg var lidt overrasket over at se Horsens være så langt nede i den første playoff-kamp i Viborg, men holdet fik i den anden kamp bragt det ind, som de er gode til: Det direkte spil, den fysiske formåen og løbevilligheden. Det skal vi matche, siger Lars Lungi Sørensen.

Både Jeppe Andersen og Victor Palsson er tilbage fra karantæner, og de indgår i truppen mod Horsens.

Det er to fine fodboldspillere at have tilbage i truppen, og dem er vi naturligvis rigtig glade for at råde over til så vigtig en kamp, siger EfB-træneren.

Esbjerg fB og AC Horsens mødes lørdag aften på Blue Water Arena.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO