• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Esbjerg: Jeppe Andersen og Brent McGrath bliver

Esbjerg: Jeppe Andersen og Brent McGrath bliver
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Det tyder på, at Esbjerg fB ikke afgiver flere spillere i dette transfervindue. Sportsdirektør Ted van Leeuwen forventer, at både Jeppe Andersen og Brent McGrath bliver i klubben.

Af Anders Dehn

Da tipsbladet.dk talte med Jeppe Andersen tidligere i dag, var Esbjerg fB-anføreren ikke meget for at sige noget om et eventuelt klubskifte på transfervinduets sidste dag. Det vil klubbens sportsdirektør, Ted van Leeuwen, dog gerne. 

Han fortæller, at Andersen efter alt at dømme forbliver Esbjerg-spiller resten af foråret. 

- Det er ikke mit job at finde en ny klub til ham, og der har ikke været nogen henvendelser på ham. Overhovedet ikke. Så jeg tror ikke, han forlader klubben før til sommer, siger Van Leeuwen om Jeppe Andersen.

Nogenlunde samme facit lyder omkring Brent McGrath, men her er mellemregningerne dog en smule anderledes. Mens Van Leeuwen efter eget udsagn ikke har fået en eneste henvendelse angående Jeppe Andersen, har der været masser af bejlere til McGrath.

- Brent har besluttet at blive. Han kan bedre lide atmosfæren nu. Han ville ikke væk før, han havde bare muligheder hos andre klubber. Der har været flere forespørgsler på ham end alle vores andre spillere til sammen, fortæller sportsdirektøren om den australske angriber, der endnu har to et halvt år tilbage af sin aftale med Esbjerg.

Dermed synes afgangene fra Esbjerg stoppet for denne gang. Klubben har da også allerede afgivet seks spillere denne vinter: Daniel Stenderup og Leon Jessen har fået ophævet deres kontrakter, mens Bjørn Paulsen, Casper Nielsen, Ryan Johnson Laursen og Kevin Mensah er blevet solgt.

Superliga

Mere Superliga

Fokus