• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

FCK skal hyldes på Københavns rådhus: Vi vil gøre byen stolte af os

FC København og Københavns Kommune holder traditionen hyldest af borgmesteren og rådhuspandekager i hævd på mandag.

Af Anders Dehn

Det har sine fordele af blive dansk mester. FC København og klubbens fans vil sikkert pege på guldfest og europæisk fodbold som nogle af de vigtigste, men længere nede på listen finder man retten til et særligt besøg på Københavns Rådhus.

Traditionen tro lægger FCK-mandskabet vejen forbi rådhuset, hvor de nykårede danmarksmestre bliver hædret af overborgmester Frank Jensen og får rådhuspandekager. Det sker på mandag.

Læs også: Esbjerg satser på sæsonrekord mod FCK: Stor interesse for kampen

- Vi er meget stolte over, at vi blevet inviteret ind på vores smukke rådhus. Det er en fin tradition, som vi altid glæder os til at opleve og være en del af. Vi ønsker at være en del af København og gøre byen stolte af os, og det ser vi det her som et udtryk for, siger Katja Moesgaard, COO (underdirektør) i FCK, i en pressemeddelelse.

Ligesom da FCK vandt mesterskabet senest, er holdet også blevet inviteret til hyldest på Frederiksberg Rådhus. Det foregår efter fejringen på Københavns. Mens klubbens hjemmebane, Telia Parken, ligger i Københavns Kommune, ligger træningsanlægget i Frederiksbergs.

Inden FC København-mandskabet kommer så langt, har det lige en Superliga-kamp at spille inden. Den foregår søndag aften i Esbjerg, hvor hjemmeholdet har bronzemedaljer at spille for.

Efter mandagens to hyldestsceaner har FCK en enkelt kamp tilbage i sæsonen. Den står mod FC Nordsjælland den 25. maj.

Superliga

Optakt: Hobro IK - OB

Hobro IK har kun tabt en gang i sæsonen, men OB kommer på trods af tre nederlag i sæsonen fortsat som favorit til sej...

Mere Superliga

Fokus