• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga plbold.dk

FCK-stjerne afslører: Derfor mislykkedes mit skifte fra Manchester United til Real Madrid

Foto: Getty Images

Den nuværende FCK-spiller Guillermo Varela spillede for år tilbage for Manchester United, og her missede han et stort skifte til den spanske kongeklub Real Madrid.

Af plbold.dk

Skiftet til Varelas drømmeklub gik – ifølge spilleren selv – i vasken, fordi Manchester United ønskede for mange penge af Real Madrid.

Den uruguayanske back tilsluttede sig Manchester United i 2013 som David Moyes’ første indkøb for storklubben. Før skiftet var Varela dog på prøve i Manchester United under Sir Alex Ferguson.

- Efter U20-mesterskaberne fik jeg en lille skade, hvorfor Manchester United ville se mig an først. De ville være sikre på, at det ikke var en seriøs skade, før de ville tilbyde mig en kontrakt, sagde Varela til Ekstra Bladet ifølge Manchester Evening News.

- Jeg rejste til Manchester. Atmosfæren var god. De havde allerede vundet ligaen, selvom der var fire kampe tilbage af turneringen.

- De to uger var en drøm. Jeg kunne ikke tro, at jeg trænede med Ferdinand, Giggs, Van Persie, Scholes og alle de andre.

- Jeg kunne ikke et ord engelsk, men de spansktalende spillere som Antonio Valencia og Javier Hernandez, og de brasilianske tvillinger Rafael og Fabio hjalp mig meget.

Varela slog aldrig igennem i Manchester United, men han imponerede under et lejeophold til Real Madrids andethold Real Madird Castilla i 2014/2015-sæsonen. Real Madrid ønskede herefter at hente den uruguayanske back.

- Jeg hørte, at Real Madrid sendte et bud til Manchester United, men United forlangte alt for mange penge i forhold til, at jeg kun skulle spille for b-holdet, så Real Madrid var ikke villige til at betale, tilføjede Guillermo Varela om det missede skifte til Real Madrid.

Guillermo Varela begår sig i øjeblikket i den danske Superliga for FCK, der skuffede med et nederlag i forårets første kamp mod Esbjerg med et 0-1-nederlag.