Bookmaker: Solbakken favorit til næste fyring
2016-03-08 19:00
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk

FC København håber, at man i fremtiden kan udvikle og sælge store profiler til udlandet - men klubben håber også at få dem retur igen.

FC København er ikke bange for at smide store summer over disken – det så man senest med Federico Santander forud for denne sæson – men i fremtiden satser løverne stærkt på, at man ligeledes kan plukke nogle store talenter af egen avl og gøre dem til førsteholdsspillere.

Med det har FC København både en tanke og en bagtanke. Klubben vil gerne sælge disse talenter til udlandet for en stor pris, men man vil også meget gerne tage dem tilbage igen senere i karrieren.

- Når man som vi i FCK ikke har så mange penge, må vi satse på at finde spillerne først. Vi satser meget på talenterne, og for første gang i historien så lægger vi mange penge der, fordi de spillere, vi selv kan udvikle, er stærke mentalt og har sunde værdier, som vi kan hjælpe med. Så kan de være hos os i noget tid, tage ud i den store verden og komme tilbage, siger FCK-manager Ståle Solbakken til podcasten Lundh.

FC København er i det hele taget glade for at hente tidligere spillere tilbage i klubben. I de senere år kan blandt andre Mathias Zanka Jørgensen, Andreas Cornelius og Mikael Antonsson nævnes som eksempler på dette.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO