• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

FC Nordsjællands sportsdirektør Jan Laursen forventer sommerudskiftning i transfervinduet. Han vil dog ikke kommentere spilleremner.

Af Martin Davidsen

Der er stadig tre uger til det danske og internationale transfervindue åbner, men luften er allerede tyk af rygter om til- og afgange i de forskellige klubber.

Således også i FC Nordsjælland, hvor omverdenen spekulerer i forstærkninger af den danske mesterklub frem mod Champions League. Klubben har for længst meldt ud, at man ikke regner med at revolutionere holdet på grund af udsigten til Champions League, men sportschef Jan Laursen lægger dog ikke skjul på, at der vil være transfernyheder fra Farum henover sommeren.

- Der er altid en form for udskiftning i et sommervindue, og der forventer vi også i år. Det afhænger af, hvad der kommer ud og andre ting, men mon ikke der kommer noget udskiftning, siger Jan Laursen til tipsbladet.dk.

Læs også: FC Nordsjælland bød på norsk talent

Efter den forgangne sæsons fremragende præstationer har en række af FC Nordsjællands spillere trukket opmærksomhed til sig. Således er flere spillere blevet rygtet til andre klubber, men om der er salg undervejs i FC Nordsjælland, vil Jan Laursen ikke ud med.

- Det holder vi for os selv. Det er stadig tidligt, for lige nu handler alt som EM, så der sker ikke noget. Men hvis der skulle ske noget, holder vi det for os selv, indtil vi melder det ud, siger han.

I det hele taget skal man ikke forvente megen transferaktivitet i den kommende tid. Lige nu er al fokus på EM, så derfor kommer der næppe mange transfer lige med det samme.

- Jeg tror, man skal hen til midt i juli og august, før der kommer gang i markedet. Sådan er det også i Danmark, hvor de fleste spillere lige er gået på ferie, fordi sæsonen sluttede for sent. Der er selvølgelig folk på arbejde i administrationen og ledelsen, men vi er stadig i gang med at lukke den forgangne sæson ned og evaluere det hele. Vi skal også sætte os ned og sammensætte truppen til næste sæson, men lige nu evaluerer vi stadig, siger Jan Laursen.

Læs også: Michael Jakobsen til FC Nordsjælland?

Enkelte spillere er ellers blevet sat i forbindelse med et skifte til FC Nordsjælland i den seneste tid. Danske Michael Jakobsen har åbnet for et skifte til mesterklubben, ligesom det er kommet frem, at FC Nordsjælland tidligere har budt på norske Vegar Eggen Hedenstad. Jan Laursen er dog ikke så meddelsom om potentielle tilgange.

- Mekanismerne i vores verden er sådan, at vi er hemmelighedsfulde omkring den slags ting. Vi har nogen på blokken, men vi må se, hvad der sker. Vi diskuterer ikke navnene i offentligheden, men det er jo pressens privilegium, at I kan gætte, siger Jan Laursen.