Flere Superliga-klubber bejler til islandsk målmaskine
2016-01-22 10:50
Alka Superliga

AGF har snøren ude efter den islandske målmaskine Vidar Örn Kjartansson, men århusianerne er ikke alene i Superliga-sammenhæng.

Ekstra Bladet kan fredag fortælle, at AGF har den islandske angriber Vidar Örn Kjartansson på blokken. Islændingen blev i 2014 en suveræn topscorer i Tippeligaean for Vålerenga med 25 mål i 30 kampe, og det kastede en stor handel til Kina og klubben Jiangsu Suning af sig. Her er succesen fortsat for Kjartansson, der sidste år scorede ni mål i 27 kampe.

Den sportslige succes og den gode løn til trods vil Vidar Örn Kjartansson dog gerne væk fra Jiangsu Suning, og AGF er ikke den eneste klub i Superligaen, der sværmer om den islandske målmaskine.

- Der er mange klubber, der jagter Vidar, og jeg kan godt bekræfte, at der er interesse fra Danmark. Det drejer sig om flere danske klubber, men jeg kan ikke komme nærmere ind på det, da det kan ødelægge en handel, siger angriberens agent, Olafur Gardarsson, til tipsbladet.dk.

Vidar Örn Kjartansson er meget åben for at skifte til en klub i Superligaen.

- Danmark er helt sikkert interessant for ham, og vi håber, at vi kan få et skifte på plads. Men det er en lidt kompliceret situation for ham i Kina, som kan være svær at løse, lyder det fra agenten.

25-årige Vidar Örn Kjartansson blev sidste år topscorer for Jiangsu Suning, da klubben vandt den asiatiske FA Cup. Ved den lejlighed scorede han fire mål.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO