• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mads Aagurd

Gartenmann om nyt nederlag: Det er vores lod i øjeblikket

Det sene nederlag i Aarhus er ifølge Stefan Gartenmann meget sigende for SønderjyskEs nuværende form.

Af Mads Aagurd

For anden kamp på en uge spillede SønderjyskE en glimrende kamp mod AGF, men ligesom mandag aften måtte sønderjyderne Skærtorsdag forlade banen uden point efter en sen scoring. Efter kampen var højre back Stefan Gartenmann tydeligt ærgerlig over udfaldet.

- Det er lidt en tom fornemmelse, for jeg synes, at vi spiller så fint. Vi skaber gode muligheder. Så er det bare det, der sker her til sidst. Det er vores lod i øjeblikket, siger han til TV3 Sport.

Kort inden scoringen fik gæsterne Marcel Rømer udvist, men det er ikke nogen undskyldning for, at de ikke får forsvaret uafgjort hjem, mener Gartenmann. Vejle kan med en sejr i Horsens forvise SønderjyskE til gruppens sidsteplads, men Haderslev-holdet skal kæmpe videre.

- Det er bare os i øjeblikket. Det er bare at blive ved med at kæmpe, og så må vi se, hvad det kan give, fortsætter Gartenmann.

Efter fire kampe i nedrykningsspillets gruppe 1 er det kun blevet til et enkelt point for SønderjyskE, som fortsat er uden sejr.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.